Çiftçi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Çiftçi bilgilendirme toplantısının yapıldığı bildirildi.

Çiftçi bilgilendirme toplantısının yapıldığı bildirildi.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Gece Çiftçi Eğitimleri Programı" çerçevesinde Elmayakası köyünde düzenlenen çiftçi bilgilendirme toplantısına, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Turgay Şişman, Kırsal Kalkınma ve Destekleme Şube Müdürü Abdullah Saray, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şubesi Veteriner Hekimi Mehmet Ali Varol, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi Mühendisi Murat Dursun ve Mühendis Nermin Uygur'un katıldığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, toplantıda bitkisel ve hayvansal üretimin arttırılması ve kalitenin yükseltilmesi, kooperatifçiliğin önemi ve kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi konularında açıklamalar yapıldığı kaydedildi.

Muhabir: Esra Karamuk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz