Çiftçi Kayıt Sistemi Başvuruları

BİLECİK (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 30 Mayısta sona ereceğini bildirdi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularının 30 Mayısta sona ereceğini bildirdi. Müdürlükten yapılan açıklamada, çiftçi kayıt sisteminin tarımsal desteklemelerin, izlenebilir, denetlenebilir, raporlanabilir ve sorgulanabilirliğinin sağlanması, doğru ve sağlıklı değerlendirilmelerin yapılabilmesi için, çiftçi bilgilerinin merkezi veri tabanında toplanmasını zorunlu kılan bir kayıt sistemi olduğu kaydedildi. Çiftçilerin 2014 üretim sezonu ÇKS başvurularını 30 Mayısa kadar yapılabileceği belirtilen açıklamada, çiftçilerin sıkıntı yaşamamaları ve oluşabilecek mağduriyetlerin önlenmesi için il ve ilçe müdürlüklerine yaptırabilecekleri ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz