Çiftçiler Tarım Ve Hayvancılık Fuarı’nda

Bitlis’in Güroymak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Malatya’da 7’ncisi gerçekleştirilen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım...

Bitlis’in Güroymak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Malatya’da 7’ncisi gerçekleştirilen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na 15 önder çiftçiyi gönderdi.

Çiftçilerin, güzergah üzerinde bulunan tarımsal işletmeleri de ziyaret edeceğini belirten Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdülaziz Alioğlu, amaçlarının sektörde gelişmekte olan teknik ve teknolojileri üreticilerle buluşturmak olduğunu söyledi. Alioğlu, “Gıda, tarım ve hayvancılık sektöründe gelişen yenilikleri üreticilerimizle görsel olarak paylaşmakla beraber gerek tarım, gerek gıda, gerek hayvancılık, gerek tarımsal mekanizasyon sektörünün ürünlerine yönelik hem satışın hem de teknolojik gelişmelerin yerinde görülerek üreticilerimizin geleneksel tarımdan teknik tarıma geçişlerini sağlamak için ihtiyaçları olan her türlü ürüne ulaşmalarını sağlamış olacağız. Ayrıca sponsor olarak katkılarından dolayı Güroymak Ziraat Odası Başkanı Çetin Yavuz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Sadece tarım ve hayvancılıkla geçimlerini sağladıklarını, ancak atalarından gördükleri şekilde hareket ettiklerini söyleyen çiftçiler ise, “Sektörde gelişmekte olan her türlü ürüne ulaşmamızı sağlamak için bizlere destek olan Gıda Tarım ve Tarım Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: