Çiftçilerden Hububat Fiyatlarına Tepki

Seydişehir'de Toprak Mahsulleri Ofis Ajans Müdürlüğü'nün hububat alımlarında fiyatları düşürdüğü iddiasına tepki gösterildi.

Seydişehir'de Toprak Mahsulleri Ofis Ajans Müdürlüğü'nün hububat alımlarında fiyatları düşürdüğü iddiasına tepki gösterildi. Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar, Seydişehir Esnaf Odası salonunda, düzenlenen toplantıda çiftçilerin zarara uğratıldığını öne sürdü. Çınar, "Ofis alım merkezine kurulan protein cihazı çiftçilerimizin buğday alımlarında bir puan aşağı gösteriyor, itiraz ettik. Konya Ticaret Borsası'ndan uzman kişiler ve cihaz getirildi. Buğdaylarımızın ölçümlerini doğru gösterdi. Beyşehir Ofis Ajans Müdürlüğü durumu bir türlü düzeltmiyor. Burada bir komisyon kurup çiftçilerimizin mağduriyetini gidermek için çalışma başlatacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: