Çiftçilere tarım makineleri törenle teslim edildi

Mersin Bölge Tarım Kredi Kooperatif’inden yüzde 50 hibe destekli tarımsal alet almaya hak kazanan Değirmençay...

Mersin Bölge Tarım Kredi Kooperatif’inden yüzde 50 hibe destekli tarımsal alet almaya hak kazanan Değirmençay ve Kuzucu köylerindeki çiftçilere 39 adet ekipman törenle teslim edildi.
Bölge Birliği Müdürü Osman Nuri Okumuş, tarım sektörünün ihtiyaç duyduğu tarım alet ve makine alt yapısı yönünden güçlendirilmesi için çalıştıklarını söyledi. Zor şartlarda ve bedenen çalışan üreticilerin işlerini kolaylaştırmak ve üretim maliyetlerini düşürmek amacıyla devletin sağladığı yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını anlatan Okumuş, "Makinalar ile yapılan üretimler Türk tarımını uluslararası düzeye getirdiğinde bu destekler anlam kazanır." dedi. Törene Bölge Müdür Yardımcısı Kadir Çimen, Mezitli Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Adem Nebioğlu, Ziraat Mühendisi Mustafa Aslan, Mersin Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri ile çiftçiler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz