Çiftçileri Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Araklı'da, Çiftçileri Bilgilendirme Toplantısı organize edildi.

Araklı'da, Çiftçileri Bilgilendirme Toplantısı organize edildi.

Araklı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce Ziraat Odası Araklı Şubesi'nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon Koordinatörü Muhammet Bozali, Araklı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bülent Bayrak, köy muhtarları ve çiftçiler katıldı.

Bayrak, toplantıda yaptığı konuşmada, alan bazlı fındık desteklemesi müracaatlarının başladığını belirterek, muhtarların belgeleri üreticilere iletmeleri gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Bozali ise TKDK'nın 9. çağrı dönemine çıktığını ifade ederek, "Desteklediğimiz sektörlerden destek ve proje gelmeyince, toplamda destek verdiğimiz 5 sektörümüzü, 27 AB üye ülkesinin program değişikliğini kabul etmesi sonucunda 10 sektöre çıkarttık. 10 başlık altında çağrıya çıktığımız projelerimizde kaynak sıkıntımız yok, ancak proje sıkıntımız var" dedi.

Muhabir: Mustafa Solmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: