Çiftlerin Özel Günde Nikahlarını Başkan Özden Kıydı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk ilçesinde 12.12.2012 tarihinde saat 12.12’de dünya evine giren çiftlerin...

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk ilçesinde 12.12.2012 tarihinde saat 12.12’de dünya evine giren çiftlerin nikahını Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden kıydı.

Evlilik tarihlerinin akılda kalıcı kalması için günler öncesinden Çubuk Belediyesi Evlendirme Memurluğuna başvuran 6 çift evlilik için 12.12.2012’yi tercih ederken, çiftlerin nikahlarını Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden makam odasında kıydı. Yüzyılda bir gelen fırsatı değerlendiren çiftlerin nikahı belediye başkanlık makamında kıyılırken, çiftler bazıları 12.12.12 tarihinde saat 12.12’de ‘evet’ dediler.

Reklam
Reklam

Başkanlık makamında düzenlenen nikah töreninde Cihat Çubukçu - Emine Yaşar çifti 12.12.12 tarihinde saat 12.12 geçe nikah kıydılar. Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'in kıydığı nikahta Cihat Çubukçu, bu kadar özel ve hiç unutulmayacak bir günde evlenmenin çok güzel olduğunu ve böylesine özel bir günün yüzlerce yıl sonra geleceğini, bu fırsatı kaçırmak istemediklerini söyledi.

Başkan Özden, bugünün evlenmek için özel bir gün olduğunu 12.12.12 tarihinin nikahlarını belediye başkanı olarak bizzat kıymak istediğini belirtti.

Bu özel günde tüm çiftlerin mutluluğuna ortak olmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen Başkan Özden, çiftlere evlilik ve mutlu bir aile hayatı sürdürmeleri konusunda çeşitli tavsiyelerde de bulunmayı da ihmal etmedi.

Daha sonra sırayla diğer çiftlerin nikahlarını sırayla kıyan ve çiftlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özden, mutlu çift ve ailelerine eşitli ikramlarda bulunarak bir süre birlikte sohbet etti. Başkan Özden, çiftlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çocuk konusundaki tavsiyelerini de hatırlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz