Çiftlik Belediyesi geleneksel kırtasiye yardımını sürdürdü

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Çiftlik beldesinde 400 öğrenciye içerisinde defter, kalem ve kitaplardan oluşan kırtasiye...

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Çiftlik beldesinde 400 öğrenciye içerisinde defter, kalem ve kitaplardan oluşan kırtasiye seti dağıtıldı.
Çiftlik Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen kırtasiye dağıtımı bu yıl Ali Rıza Köse İlköğretim Okulu’nda yapıldı.
Kırtasiye dağıtım törenine Belediye Başkanı Halil Doğan da katıldı. Doğan, öğrencilerle tek tek ilgilenerek hediyelerini teslim etti. Dağıtılan kırtasiye setinin içerisinde öğrencilerin ihtiyacı olan kalem, defter, geometri ve boya seti gibi malzemeler bulunduğunu söyleyen Doğan, kendilerinin eğitime bu şekilde önemli bir katkının sağladıklarına inandıklarını söyledi. Sadece belirli öğrencilere değil ana sınıfından 8’nci sınıfa kadar tüm öğrencilere bu setlerden verildiğini belirten Doğan, “Geleneksel hale getirdiğimiz bu uygulamayı bundan sonrada devam ettireceğiz. Devletimiz öğrencilerin masasına kitaplarını koyuyor, biz de kırtasiye yardımı yaparak öğrenci ailelerine destek veriyoruz. Bunun özellikle zor durumda olan aileler için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.” dedi.
Çiftlik Ali Rıza Köse İlköğretim Okulu Müdürü İsmet Hasgül de duyarlı davranışlarından dolayı öğrenci velileri adına Başkan Doğan’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz