Çiftlik İlköğretim'den Renkli Pilav Şenliği

Dalaman Çiftlik İlköğretim Okulu'nda düzenlenen 'Pilav Şenliği' renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte öğrencilerin sunduğu gösteri...

Dalaman Çiftlik İlköğretim Okulu'nda düzenlenen 'Pilav Şenliği' renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte öğrencilerin sunduğu gösteri aileleri ve davetlilerden alkış aldı.

Çiftlik İlköğretim Okulu idaresi ve Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Pilav Şenliği'ne Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, CHP İlçe Başkanı İ.Erol Ertunç, İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Necdet Şen ve veliler katıldı. Etkinlikte hazırladıkları gösterileri sunan öğrenciler büyük beğeni topladı. Ayrıca Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz ve CHP İlçe Başkanı İ.Erol Ertunç tarafından öğrencilerin hazırladığı bilim sergisinin açılışı yapıtı. Etkinliğin sonunda hazırlanan pilav tavuk ve ayran misafirlere dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Pilav Şenliğine katılan protokole teşekkür eden Çiftlik İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Anılan Demir, "Çiftlik İlköğretim Okulu Aile birliği ve okul yönetimi ile yaptığımız toplantıda; öğrencilerimizin kendi emekleriyle yaptıkları sergiyi açmak, aynı zamanda pilav günü düzenlemek istedik. Çok iyi katılım oldu. Elde ettiğimiz gelir ile okulumuzun ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Sedat Yılmaz'a, CHP İlçe Başkanı İ. Erol Ertunç'a ve öğrenci velilerine teşekkür ederiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: