Çiftlikköyspor'da Toker İle Yollar Ayrıldı

Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Çiftlikköy Belediyespor yönetim kurulu sezon başında yola devam kararı aldığı...

Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Çiftlikköy Belediyespor yönetim kurulu sezon başında yola devam kararı aldığı Teknik Direktör Nejdet Toker ile uyum sorunu sebebiyle yollarını ayırdı.

Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Tutuğ yaptığı açıklamada, takımın kalecisi aynı anda kaptanı da olan Orhan Bayraktar’ın antrenör olarak görev yapacağını söyledi. Geçtiğimiz sezon başından beri takımı çalıştıran tecrübeli teknik adam Necdet Toker ile yollarını ayırdıklarını kaydeden Tutuğ, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber, Necet Toker ile görüştük. Yapılan görüşme neticesinde hocamızla yollarımızı ayırma kararı aldık. Bu karar, bir ya da iki kişinin değil, bütün yönetim kurulunun aldığı karardır. Kesinlikle yeni bir antrenör almayacağız. Tecrübeli kalecimiz Orhan, takımın hem kaptanlığını, file bekçiliğini hem de antrenörlüğünü yapacak” dedi.

Reklam
Reklam

Takımın ahenkini dışarıdan bozmaya çalışanların olduğunu dile getiren Tutuğ, “Bizim Yalovaspor ya da diğer takımlarla hiçbir sorunumuz olamaz. Yalovaspor ve diğer takımlar nasıl bu ilin takımıysa, biz de Yalova’nın takımıyız. Bu sezon Süper Amatör Küme’de şampiyonluk hedefimizden sapmadık. Bizi kimse yıpratamaz. Bu ligde şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz. Önce şampiyonluk ve ardından Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: