Çiftlikköy’ün Sultanları Ligde Kalmak İçin Mücadele Edecek

2012-2013 sezonunda Bayanlar Voleybol 3. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Yalova ekibi Çiftlikköy Belediyesi Bayan...

2012-2013 sezonunda Bayanlar Voleybol 3. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Yalova ekibi Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, yarın en kritik maçlarına çıkacak.

Şu ana kadar ligde oynadığı 21 karşılaşmada 11 puanla düşme potasının bir basamak üstünde yer alan Çiftlikköy’ün sultanları, 6 Nisan Cumartesi gününe alınan müsabakada, İstanbul ekibi Bahçelievler Voleybol ile karşı karşıya gelecek. Yalova Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak müsabakada Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol Takımı'nın ligde kalmayı garantilemesi için galibiyet şart.

Reklam
Reklam

Bu yıl ilk kez yer aldığı 3. Ligde 4 galibiyet alabilen Çiftlikköy’ün genç sultanları, hafta boyunca yaptıkları antrenmanlarla zorlu maça konsantre olmaya çalıştı. Maçın oynanacağı salonda son idmanlarını yapan Çiftlikköy’ün sultanları maç saatini beklemeye başladı.

"Bahçelievler Voleybol’u yenmek istiyoruz diyen Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Mihrican Deviren, ”3. Ligde ilk kez yer almamıza rağmen buraya kadar iyi geldik. Ligin en genç ekiplerinden biriyiz. 6 Nisan’da oynayacağımız maçı kazanarak ligde kalmak istiyoruz. Oyuncularıma güvenim tam. Bahçelievler Voleybol’u yenecek güçteyiz. Bu karşılaşmaya iyi konsantre olduk. Tüm Yalovalıları takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Seyircimizin de vereceği destek ile ligin son haftasında oynayacağımız karşılaşmadan alnımızın akıyla çıkacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: