Çığ Altında Kalan Operatörün Cenazesi Morga Kaldırıldı

Erzurum- Bingöl karayolunun Çat ilçesi Çirişli mevkiinde karla mücadele çalışması yaptığı sırada çığ altında kalan...

Erzurum- Bingöl karayolunun Çat ilçesi Çirişli mevkiinde karla mücadele çalışması yaptığı sırada çığ altında kalan iş makinesi operatörü Muammer Yalçın'ın(40) cesedi, sıkıştığı kabinden çıkartıldı. Yalçın'ın cesedi, Çat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Karayolları 12. Erzurum Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Çirişli Bakımevi'nde karla mücadele kapsamında geçici görevlendirme ile çalışan dozer operatörü Muammer Yalçın, sabah saatlerinde Çirişli geçidinde çığa yakalandı. İş makinesiyle çığ altında kalan Yalçın, olay yerinde hayatını kaybetti. Çığ haberinin alınması üzerine Erzurum Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Çirişli Bakımevi'nden yardım ekipleri olay yerine gönderildi. Tipi nedeniyle ekipler gecikmeli olarak olay yerine varabildi.

Reklam
Reklam

Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Erzurum'dan gönderilen Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği'nde bağlı ekipler Yalçın'ın çığ altındaki iş makinesinin içindeki cansız bedenine ulaştı. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından Yalçın'ın cesedi sıkıştığı iş makinesinin kabininden çıkarıldı. Daha sonra Muammer Yalçın'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere paletli ambülânsla Çat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Çirişli mevkiine çığ düşmesi sonucu kapanan yolu açmak için olay yerine Yalçın'ın iş makinesiyle sevk edildiğini ancak bu sırada düşen ikinci çığın altında kaldığını bildirdi. Evli ve 2 çocuk babası olan Yalçın'ın cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Erzurum'daki yakınlarına üzere teslim edileceği belirtildi. Yalçın'ın cenazesinin yarın Erzurum'da düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: