Çiğdem: Bize sadece başarılı olmak kaldı

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın kaptanı Çiğdem Rasna, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılar için kendilerine gerekli ortamın sağlandığını ifade ederek, "Sporcular olarak bize sadece başarılı olmak kaldı" dedi.

Fenerbahçe Acıbadem ile sözleşme yenileyerek 2 yıl daha sarı-lacivertli kulüpte kalan Çiğdem, yeni sezonda hedefleri ve beklentileriyle ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydınlar'ın takıma büyük bir destek verdiğini ifade eden sarı-lacivertli oyuncu, "Çok iyi bir ekibiz. Bize çok inanıyorlar. Sporcular olarak bize sadece başarılı olmak kaldı" dedi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'de 4. sezonunu geçirecek kaptan, yeni sezon öncesi yapılan takviyelerle çok iyi bir ekip olduklarını belirterek, "Umuyorum birbiriyle kaynaşmış, takım olmayı başarmış bir Fenerbahçe olarak sezona başlarız. Ve bütün bir sezon boyunca bu devam eder. Bu konuda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Çünkü biz çok büyük bir aileyiz, çok büyük bir camiayız. Takım gibi takım olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ BÜYÜK BİR İSTEK VE ARZU YARATIR"

Türkiye liginin yanı sıra Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki başarı beklentisinin kendilerinde stres yaratıp yaratmayacağı sorusuna Çiğdem, "Bu hedef stresten çok büyük bir istek ve arzu yaratır" yanıtını verdi.

Tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım olduklarını anlatan Fenerbahçe Acıbademli voleybolcu, "Bu platformlarda yıllardır oynayan oyunculara sahibiz. Buna alışık olduğumuz için büyük bir stres yaratmayacaktır. Stresten çok büyük bir istek ve arzu olacağını düşünüyorum. Avrupa'da ve Türkiye'de şampiyon olmayı ve Türkiye Kupası'nı almayı hedeflemiş sporcular olarak sahaya çıkmak istiyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımıza Fenerbahçe Acıbadem'in nasıl bir yer olduğunu anlatmamız lazım" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

"ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM"

2008-2009 sezonu şampiyonluğuyla Fenerbahçe'de tarih yazdıklarını kaydeden Çiğdem, sporcular olarak bunun mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını, yeni sezondaki önemli hedeflerinde de başarıya ulaşmak istediklerini anlattı.

Çiğdem sözlerini şöyle bitirdi:

"Bu sezon lig şampiyonluğunun yanında Türkiye kupasını da kazanmak istiyoruz. Bizim için çok önemli olan Avrupa'daki dereceler.

ampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. Bana göre Şampiyonlar Ligi için çok iyi sporculardan kurulu bir takım oluşturuldu. İyi bir derece yapabileceğimize inanıyorum. Tabii ki her şey isimlerle bitmiyor. Çok çalışmamız, çok istememiz lazım. Sonuna kadar götürmemiz lazım. Umarım şanssızlıklar olmaz, sakatlıklar olmaz. İddialı bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Başarılı olacak, kupayı kaldıracak bir ekibimiz var. Sporcular olarak bize düşen bunu sağlamak."