Çiğdemli'de Kutlu Doğum coşkusu salona sığmadı

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Çiğdemli Belediyesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü....

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Çiğdemli Belediyesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Yoğun ilgi sebebiyle Belediye Konferans Salonu'nda yapılması planlanan program, Buğday Ofisi Kapalı Spor Salonu'na alındı. Programa Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Çiğdemli Belediye Başkanı İsmail Biçer, Sorgun Müftüsü Fikret Ekinci, Şefaatli Müftüsü Abdullah Karaca, Sorgun ve Çiğdemli'de görev yapan din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda miniklerin okuduğu şiir ve ilahiler katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Kaymakam Levent Kılıç, yaptığı konuşmada, Kutlu Doğum Haftası'nın önemine değindi. Kaymakam Kılıç, Hz. Muhammed Mustafa(sav)'nın böyle güzel bir programda anılmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Şefaatli Müftüsü Abdullah Karaca da İslamiyet ve Müslümanlığın önemine vurgu yaptı. Konuşmaların ardından şiir ve ilahi söyleyen öğrencilere ödülleri takdim edildi. Program yemek ikramının ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: