Çığrı İlköğretim Okulu Ödüllendirildi

Belediyeler Birliği'nce bütün okullarda düzenlenen Atık Pil Toplama Kampanyası'nda 153,5 kilo pil toplayan ve il ikincisi olan Başmakçı ilçesi Çığrı

Belediyeler Birliği'nce bütün okullarda düzenlenen Atık Pil Toplama Kampanyası'nda 153,5 kilo pil toplayan ve il ikincisi olan Başmakçı ilçesi Çığrı İlköğretim Okulu ödüllendirildi.

Çığrı İlköğretim Okulu'na ödülünü Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar verdi.

Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Özbay, Okul Müdürü Mehmet Özçelik, öğretmenler ile öğrencilerin katıldığı bir törende, okula projeksiyon cihazı, bir satranç tahtası ve 10 satranç takımını verdi.

Acar, yaptığı konuşmada, bir pilin 4 metrekare toprağı zehirlediği belirterek, atık pilleri toplayarak çevreye duyarlılıklarını gösteren bütün öğrencilere, velilerine, öğretmenlere ve okul yöneticilerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Törende Özbay da Acar'a bir plaket verdi.

Muhabir: Esma Eser / Canan Tükelay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: