Cihan Haber Ajansı Gündemi

15 Haziran Çarşamba 2011<br/><br/>Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, OSTİM Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan...

15 Haziran Çarşamba 2011

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, OSTİM Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keskin ile Almanya Federal Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz'u kabul edecek. (14.30/15.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti merkezinde MKYK toplantısı yapacak. Erdoğan daha sonra parti merkezinde Suriye Devlet Başkanı’nın özel temsilcisini kabul edecek. (11.00/16.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti merkezinde MYK toplantısı yapacak. (11.00)

Bu yıl 9.’su düzenlenen ‘Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’, Dolmabahçe Sarayı'nda gerçekleştirilecek törenle başlayacak. Törene Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu da katılacak. (20.00)

Reklam
Reklam

İçişleri Bakanı Osman Güneş, polis kolejinin mezuniyet törenine katılacak. (10.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Suriye'deki gelişmeler nedeniyle bölgedeki Türk Büyükelçileri ile Ankara’da toplantı yapacak.

Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, basın açıklama yapacak. (11.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak (11.00)

Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Devlet Başkanları Zirvesi Kazakistan’ın başkenti Astana’da devam ediyor.

SPOR
İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Valilik Kupası Atletizm Yarışları ödül töreni İstanbul’da yapılacak. (10.30)

A Milli Kadın Takımı, 18 Haziran – 3 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 33. FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası için müsabakaların yapılacağı Polonya’ya gidecek. (11.20)

Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları takip edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz