Cihan Haber Ajansı Gündemi

Ünlü film yıldızı ve Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, Hatay'ın Yayladağı ilçesinde Türk...

Ünlü film yıldızı ve Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, Hatay'ın Yayladağı ilçesinde Türk Kızılayı tarafından kurulan geçici çadır kentlerde kalan Suriyelileri ziyaret edecek.

9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nın açılış töreni Ankara Altınpark'ta yapılacak. (21.00)

2010–2011 Eğitim-Öğretim Yılı sona eriyor. İlköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 16 milyon öğrenci bugün karne alarak üç ay sürecek yaz tatiline girecek.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, İstanbul’da Fatih Hekimoğlu Ali Paşa İlköğretim Okulu'nda düzenlenecek 2010–2011 Eğitim-Öğretim yılı kapanış törenine katılacak. (09.00)

Reklam
Reklam

İslam Konferansı Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Brüksel’de AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso ile görüşecek.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman ve ilçelerinde incelemelerde bulunacak.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, milletvekili mazbatasını Kocaeli İl Seçim Kurulundan alacak. (14.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Genç İşadamları Derneği üyelerini makamında kabul edecek. (17.30)

Ulaştırma Bakanı Habib Soluk, Ankara Çağrıbey Anadolu Lisesi Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirecek. (11.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim çalışmalarını takip eden gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelecek. (10.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile AK Parti'nin yeni seçilen Gaziantep milletvekilleri, basın toplantısı düzenleyecek ve mazbatalarını alacak. (10.00/14.00)

Danıştay Başkanlığına seçilen Hüseyin Hüsnü Karakullukçu, Anıtkabir'i ziyaret edecek. (14.30)

İHH İnsani Yardım Vakfı, İkinci Özgürlük Filosu ve Mavi Marmara gemisinin son durumu hakkında basın açıklaması yapacak. (11.00)

Reklam
Reklam

Adana Valisi İlhan Atış, Adana 5 Ocak Stadyumu'nda 22 Haziran'da yapılacak Türkçe Olimpiyatlarıyla ilgili basın toplantısı yapacak. (09.45)

Kulüpler Birliği Vakfı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nun Seçimli Olağan Genel Kurulu’nu görüşmek üzere toplantı yapacak. (13.30)

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 6. maçında Galatasaray Cafe Crown ve Fenerbahçe Ülker Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. (20.00)

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivassporlu futbolcular ve hayırseverlerin katkılarıyla yaptırılan Akevler Sivasspor Camii ibadete açılacak. Açılışa il protokolünün yanı sıra Uygun ve bazı Sivassporlu futbolcuların da katılması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz