Cihan Haber Ajansı Gündemi

28 Haziran 2011 Salı<br/><br/> TBMM, 24. Dönem milletvekilleri ile bugün toplanacak. En yaşlı üye olan...

28 Haziran 2011 Salı

TBMM, 24. Dönem milletvekilleri ile bugün toplanacak. En yaşlı üye olan Oktay Ekşi başkanlığında toplanacak Meclis Genel Kurulu’nda, milletvekilleri yemin ederek göreve başlayacak. Yemin törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katılacak. (15.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener'i Başbakanlık’ta kabul edecek. (13.15)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına katılacak. CHP daha sonra TBMM'de yeni dönem ilk grup toplantısını yapacak. (10.00/12.00)

Reklam
Reklam

9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’na katılan bir grup öğrenci, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’i ziyaret edecek. (10.15)

9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında İstanbul’da bulunan dünya çocukları Darülaceze’yi ziyaret edecek. (14.00)

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Miraç Kandili dolayısıyla Bursa Edebali Camisi'nde gerçekleştirilecek kandil özel programına katılacak. (21.30)

Meclisin açılışına gitmeme kararı alan BDP’nin desteklediği bağımsız milletvekilleri BDP Diyarbakır İl başkanlığında toplanacak.

İslam Konferansı Teşkilatı 38. Dışişleri Bakanları Toplantısı, Kazakistan’ın başkenti Astana'da başladı. 30 Haziran'a kadar sürecek toplantıya; Devlet Bakanı Mehmet Aydın, AKPM Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ve İKT Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu da katılıyor.

SPOR
TFF Seçimli Olağan Genel Kurul’da tek listeyle seçime gidecek olan Mehmet Ali Aydınlar, basın toplantısıyla ekibini tanıtacak. (11.00)

Trabzonspor, yeni sezonda giyeceği forma tanıtımını İstanbul’da yapacak. (14.00)

Reklam
Reklam

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

Beşiktaş’ta bir grup oyuncu sağlık kontrolünden geçecek. Siyah-beyazlı ekip daha sonra yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak. (08.30/10.30)

Eskişehirspor'un transfer etmek istediği Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Nürnberg'de forma giyen Andreas Wolf, Eskişehir'e geldi. Wolf, bugün başkan Halil Ünal ile bir görüşme yapacak. Anlaşma sağlanması halinde sözleşme imzalayacak.

Kayserisporlu futbolcular bugün Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz