Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleyeceği mitingde...

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleyeceği mitingde konuşacak ve Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki toplu açılış törenine katılacak. Başbakan Erdoğan, daha sonra AK Parti'nin Ankara Tandoğan Meydanı'ndaki mitinginde vatandaşlara seslenecek. (13.30-15.00-17.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Mövenpick Otel'de, köşe yazarlarıyla buluşacak. Kılıçdaroğlu, Kadıköy, Kartal ve Pendik ilçelerinde seçim otobüsüyle tur atacak ve partisince Maltepe'de düzenlenecek mitingde halka hitap edecek. (İstanbul/09.00/11.00/11.45/13.00/13.45)

Reklam
Reklam

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kazlıçeşme'de düzenleyeceği mitingde konuşacak. (17.00)

İstanbul'un fethinin 558. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanacak; Fatih Sultan Mehmet'in türbesinin ziyaret edilmesiyle başlayacak törenler kapsamında İstanbul Valiliği, Belgrat Kapı'da geçit töreni düzenleyecek. Avrupa'nın en yüksek binası Sapppıre'de paraşüt gösterisi yapılacak. (10.30-10.30)

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Balgat’taki Anadolu Gösteri Merkezi’nde Fatih Üniversitesi’nin mezuniyet törenine katılacak. (19.00)

Altınpark Anka’da ‘’Okuma Bayramı’’ düzenlenecek. (15.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz