Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri'de bazı inceleme ve temaslarda bulunacak. Gül, pazar günü de üniversite temel...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri'de bazı inceleme ve temaslarda bulunacak. Gül, pazar günü de üniversite temel atma törenine ve Hayırseverler zirvesi programına katılacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 18. olağan genel kuruluna katılacak. Erdoğan, Florya inşaası tamamlanan dev akvaryumun açılışını yapacak. (11.00-13.30)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın yanı sıra sekize yakın kabine üyesinin katılımıyla 9. Türkçe Olimpiyatı Ödül Töreni, İvedik’teki ASKİ spor salonunda gerçekleşecek. (14.30)

Reklam
Reklam

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından, 'Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermek amacıyla basın toplantısı düzenlenecek. (11.00)

Bursa’nın İlk ve Tek Kadın Gazetesi ‘Pembe Pusula’, Bursa’nın kadın milletvekillerini, Pembe Pusula yazarlarını ve kadın köşe yazarlarını bir araya getiriyor. Bursa Valisi Şahabettin Harput’un eşi Funda Harput, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın’ın eşi Aliye Yalçın, AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Pembe Pusula yazarları ve Bursa medyasının köşe yazarları, birçok konuyu değerlendirme imkanı bulacaklar. (10.00)

Bu sezon UEFA Avrupa liginde mücadele edecek olan Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak. (18.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz