Cihan ve Orhan takım aranıyor...

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, ihtiyaç gördükleri bölgeye transfer yapacaklarını söyledi.

Adnan Sezgin, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray'ın yaptığı antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Sezgin, "İhtiyaç gördüğümüz bölgeye transfer yapacağız. Şu an isim veremem. İsim verdiğimiz zaman bir çok olumsuzlukla karşılaşıyoruz" dedi.

Sezgin anlaşmaya vardıkları Volkan Yaman konusunda da herhangi bir sorunun olmadığını belirterek, "Volkan karşılığında verdiğimiz Fevzi ile Antalyaspor'un görüşmeleri sürüyor. Herhangi bir sorunun çıkabileceğini sanmıyorum. Onlar anlaştığı zaman biz de Volkan ile sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sarı-kırmızılı takımın kadrosunda düşünülmeyen Cihan ve Orhan ile görüştüklerini ve isteklerini kendilerine bildirdiklerini dile getiren Sezgin, "Uzun yıllar Galatasaray'a hizmet etmiş futbolcular. Onlara teşekkür edip iyi bir şekilde uğurlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Basında Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu belirtilen Danimarkalı futbolcu Dennis Rommedahl ile ilgilenmediklerini vurgulayan Sezgin, bir basın mensubunun 'Ümit Karan'ın Fenerbahçe ile anlaştığına dair basında haberler yer alıyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna da "Onu yazana sormalısınız" diye cevaplandırdı.