Cihan'a 'yılın Haber Ajansı' Ödülü

Fatih Eğitim Kurumları’nın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği ödül töreninde Cihan Haber Ajansı...

Fatih Eğitim Kurumları’nın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği ödül töreninde Cihan Haber Ajansı (Cihan), yılın haber ajansı seçildi.

Fatih Eğitim Kurumları’nda düzenlenen ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu. Kurumun kendi bünyesinde oluşturduğu bir jüri yılın gazetecilerini seçti. Kurul tarafından yılın ajansı seçilen Cihan ödüle layık görüldü. Ajans adına ödülü Cihan Genel Müdür Yardımcısı Beytullah Demir aldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Fatih Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu, gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu söyledi. Sadece 10 Ocak’la gazeteciliğin sınırlandırılmaması gerektiğini ifade eden Kıcıroğlu, “Olumsuz ne kadar şart olursa olsun onlar için hiçbir şey hedeflerinde engel değildir. Eğitim sağlık gazetecilik toplum için olmazsa olmaz meslekler arasında yer alıyor. Gazetecilik dünyaya iletkenlik adına her şeyi anında ulaştıran bir meslek. Güzel gören güzel düşünür. Olaylara pozitif bakanlar hayatlarından mutluluk duyar.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ödül gecesinde Barış Manço gibi ünlü isimlerin parçaları da seslendirildi. Konuşmaların ardından ödül alanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: