Çikolata Ile Çalışan "Metrosiklet" Kayseri'de

Çikolata ile çalışan "Metrosiklet"in tanıtılacağı Metro Enerji Testi 2 tırı, 25-27 Şubat'ta Üniversitesi'nde olacak.

Çikolata ile çalışan "Metrosiklet"in tanıtılacağı Metro Enerji Testi 2 tırı, 25-27 Şubat'ta Üniversitesi'nde olacak.

Metro Enerji Testi 2, Türkiye çapında 11 şehirde 19 alışveriş merkezi ve 14 üniversitede tüketiciler ile buluşacak. İstanbul Şehir Üniversitesi'nden yola çıkan "Metrosiklet", 25-27 Şubat tarihlerinde Erciyes Üniversitesi'nde olacak.

Metro Enerji Testi 2 tırında ziyaretçilere, Metro çikolatasının insan vücuduna ve Metrosiklet'e nasıl enerji verdiği bir pano üzerinde gösterilecek. Aynı alanda piroliz reaksiyonu gerçekleştirilerek Metro'daki enerjinin motosikletin kullanacağı özel gaza dönüşümünü sağlayan reaktör ve Metrosiklet sergilenecek.

Reklam
Reklam

Ziyaretçiler, Metrosiklet üzerinde fotoğraf çektirme ve anında e-posta adresine gönderme şansına da sahip olacak.

Özel bir teknikle çekilen fotoğraflar, tüketiciyi Metrosiklet üzerinde Boğaziçi Köprüsü'nden geçerken ya da Çin Seddi üzerinden uçuyor gibi gösterilebilecek.

Metro çadırında tüketiciler motokros oyununda yeteneklerini sergileyecek, ardından Enerjini Göster Makinesi'nde enerjilerini test edecek. Belirli bir baremi aşan tüketiciler Metro Enerji Paketi kazanma şansı yakalayacak.

Metrosikleti yakından görmek ve deneyimlemek isteyenler için Metro Enerji Testi 2, nisan ayı sonuna kadar Antalya, Konya, Eskişehir, İzmir ve Sakarya'da tüketiciler ve öğrencilerle buluşmaya devam edecek.

Muhabir: Mustafa Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz