Çıktığı yeri görseniz inanamazsınız! 7 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsın saklandığı konuma hayret ettirdi

Siirt'te, 15 ayrı suç kaydı olan ve 7 yıl 11 ay hapsi istenen M.Y.K., İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda evin gizli bölmesinde yakalandı. Tuvalette fark edilen o alanın duvarı kırıldı gerçekler ortaya çıktı! Yetmezmiş gibi bir de kendiyle beraber 18 gram esrar saklamış.

Siirt'te 15 ayrı suç kaydı olan ve 7 yıl 11 ay hapsi istenen vatandaşın bulunması için İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

GİZLİ BÖLME YAPMIŞ

Ekipler, hapis cezası bulunan M.Y.K.'nin saklandığı adresi tespit etti. Operasyon düzenleyen ve eve giren polisler, M.Y.K'yı tuvalette bulunan gizli bölmede saklanırken yakaladı.

UYUŞTURUCUYU DA YANINA ALMIŞ

Firari hükümlü, tuvaletin fayansını kırmış içine hazırladığı gizli bölmeye saklanmış. Ayrıca M.Y.K'nin saklandığı alanda yapılan aramada da 18 gram esrar ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan M.Y.K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(DHA)

Anahtar Kelimeler: