Cildi 'Pembe Maske'yle Düzeldi

Berrin'i canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy, yaşadığı cilt probleminden nasıl kurtuldu?

"Öyle Bir Geçer Zaman ki"de Berrin karakterini canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy, yaşadığı cilt probleminden kurtuldu.

Nişantaşı'ndaki bir estetik merkezine giden genç oyuncuya 'pembe maske' tedavisi uygulandı ve Atiksoy 1.5 aylık tedavi sürecinin ardından pürüzsüz bir cilde kavuştu. Dizinin takipçileri, önceki akşam yayınlanan bölümde tedavinin iyi sonuç verdiğini fark etti.

Pembe maske nedir, nasıl uygulanıyor?

Pembe maskeyi ünlülerin yaz-kış demeden gittiği Enes Bio Estetik Center yapıyor. 1987 yılından beri pembe maske yapan firma uygulamayı 5 seans olarak Nişantaşı'daki kliniğinde yapıyor.

Reklam
Reklam

Maskenin içinde doğal bitki kökleri var. Zaten rengini de doğal bitki köklerinden alıyor. Maskenin içinde doğal ısınmayı sağlayan kristal tuzlar bulunuyor. Dolayısıyla hemen ısınıyor. Isınma yeni hücre oluşumunu tetikliyor. Maskenin içindeki maddeler kişiye özel olarak değişmiyor.

Pembe maske 15 yaşından itibaren akne problemi yaşayan kişilere uygulanabiliyor. Bu maskemizin özelliği cildi dengeye kavuşturması. Maske cildin tazeliğe kavuşmasını sağlıyor. Maskenin yan etkisi hiç yok çünkü tamamen doğal!

Zuhal Olcay, Lale Mansur, Şerif Sezer, Gamze Özçelik, Seda Özer, Tuba Büyüküstün de kliniğe giden isimler arasında...

Maskenin özelliği ısınıp soğuması... Ürünü cilt altına indirmesi... Maskenin ısınıp soğumasıyla cilt sıkılaşıyor. Bu da bayanların bacaklara ve popolarındaki düşüklüğe iyi geliyor. Tuba Büyüküstün'ün kalçası düşüktü, baseni vardı. Sorun pembe maskeyle düzeltildi. Maske 10 günde bir, 15 günde bir yapılıyor.