Cildiniz bahar aylarına hazır mı?

Mevsim geçişlerinin cilt üzerindeki olumsuz etkisi sebebiyle bu dönemlerde pek çok insanın özellikle yüz bölgesinde sağlıksız, yorgun ve yaşlı bir görünüme ortaya çıkabiliyor.

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Yazar, bahar aylarının gelmesiyle cildimize yenilik katacak uygulamalar hakkında oldukça faydalı bilgilerde bulundu.

Baharın insan hayatına getirdiği canlılığı ve tazeliği cildinizde de görmek istiyorsanız mutlaka cilt bakımı ile ilgili etkili çözümleri denemelisiniz.

HER İHTİYACA YÖNELİK ÖZELLEŞTİRİLMİŞ ÇÖZÜMLER

Cildin çok daha sağlıklı ve enerjik gözükmesini sağlamak için ameliyatsız olarak uygulanabilen pek çok teknik bulunuyor. H100 aşısı, Somon DNA aşısı, Hydrafacial, Baby Face Beauty, Kök hücre enjeksiyonu, kimyasal peeling gibi farklı yöntemler kişinin ihtiyaçlarına göre yapılacak planlamalar sonrası tercih edilerek en etkili sonucun alınmasını sağlıyor.

Reklam
Reklam

H100 Aşısı: Yaklaşık olarak 20 dakikalık bir uygulama süresi olan H100 aşısı cildin elastikiyetini kaybettiği bölgelerde oldukça etkilidir. Aşı cildin canlanmasını ve parlaklık kazanmasını sağlarken aynı zamanda kollajen üretimini arttırarak dokuların yenilenmesine de yardımcı olur.

Somon DNA Aşısı: Somon balığının DNA hücreleri ve hyalüronik asit kokteyli olan bu aşı cildin nemlenmesini, göz çevresinin aydınlanmasını, hamileliğe ya da kilo alıp vermeye bağlı çatlakların giderilmesini sağlayarak oldukça etkili sonuçlar verir. Bu aşı kolay ve hızlı uygulanabilir olmasının yanı sıra etkili sonuçları ile cildinizi bahar aylarına hazırlamak için harika bir alternatiftir.

Hydrafacial: Dört aşamadan oluşan Hydrafacial uygulamasında cilt temizlenir; peeling uygulaması ile soyulur; serum infüzyonu ve LED terapi uygulamaları ile canlandırılır. Her cilt tipinde etkili sonuçlar veren bu uygulama yaklaşık olarak 45 dakika kadar sürer. Uygulama sonunda ciltte hem derinlemesine ve çok yönlü bir temizlenme hem de yenilenme ve canlanma sağlanır.

Reklam
Reklam

Baby Face Beauty: Gözenekleri sıkıştırmak, cilde parlaklık kazandırmak ya da ciltteki ton farklılıklarını gidermek için tercih edilen bir uygulamadır. Bu işlem özel bir gün öncesinde hızlı ve etkili çözüm isteyen kadınlar için de ideal bir çözüm sunar.


Kök Hücre Enjeksiyonu: Bu yöntem kişinin kendi hücrelerinin aşı haline getirilmesi ve cilde tekrar uygulanmasıdır. Uygulama yapılan bölgede gençleşme ve canlılık sağlanır. Ayrıca bu uygulama dolgu malzemesi kullanılmadan dudak dolgunlaştırma amaçlı olarak da kullanılabilmektedir.

Kimyasal Peeling: Cilt hastalıkları, yara ve yanık izleri, güneş lekeleri, pigmentasyon sorunları için etkili çözümler sunan kimyasal peeling tekniği kısa sürede uygulanabilir, pratik ve fark yaratan sonuçları olması sebebiyle çok sık tercih edilir.

Prof. Dr. Şükrü Yazar
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.drsukruyazar.com
Instagram: @drsukruyazar
Facebook: @drsukruyazar
YouTube - Prof. Dr. Şükrü Yazar

Reklam
Reklam