Cildiniz Işıldasın

Çok fazla güneş ışığına maruz kalmış, kurumuş ve yıpranmış ciltlerde etkili bir çözüme ne dersiniz?

Cilt her gün UV ışınları, stres ve kirlilik gibi pek çok saldırıya maruz kalır. Cildin koruyucu bariyerini dayanıksız hale getirerek erken yaşlanmaya yol açan bu etkenler, cildi kurutur ve öldürür. Güneşin kendini hissettirdiği bu günlerde, Phyl’activ’in özel gündüz nemlendirici kremi, cildi gün boyu besler, nemlendirir ve yeniden yapılanması için ihtiyacı olan aktifleri sağlar. Yüzü yenileyerek tazeler ve ışıltı verir.

Cildi olumsuz yönde etkileyen faktörlerin başında UV ışınları gelir. Güneşin yaydığı bu ışınlar, cildin nem dengesine ve hücre yapısına zarar vererek cildin kurumasına ve yıpranmasına zemin hazırlarlar. Çok fazla güneş ışığına maruz kalmış, kurumuş ve yıpranmış ciltlerde etkili nemlendirme sağlayan Phyl’activ Gündüz Nemlendirici Krem, yoğun etkisi sayesinde cildin koruyucu bariyerini yeniden yapılandırmasında yardımcı olur. AB standartlarına uygun, dermatolojik olarak test edilmiş Phyl’activ Gündüz Nemlendirici Kremi, içerdiği aktif bitki hücreleri, Antileukine6®, karite yağı, macadamia fındık yağı ve rosemary yazı özü ile günlük kullanımda cilde parlaklık ve ışıltı kazandırır. Cildinizin gerçek sağlığına kısa sürede kavuşmasına yardımcı olur.

Reklam
Reklam

Mükemmel cilt sonucu

Tamamen doğal ürünlerden oluşturulan Phyl’activ serisi yüksek teknoloji buluşları destekleyen Fransa OSEO (Inovasyon, Destek, Yatırım Kuruluşu) ve INSERM (Sağlık ve Medikal Araştırma Enstitüsü) garantisini almasının yanı sıra aktif bitki hücreleri içeren ilk cilt bakım serisi olma özelliklerini taşıyor. Güneş ışınlarına karşı DNA’yı koruma ve 8 saate kadar nem sağlama özelliği ile Phylactiv serisi, hücrelerin çoğalma hızına ve protein oranlarının artmasına da yardımcı oluyor. Phyl’activ Gündüz Nemlendirici Kremi uygulanmaya başlanması ile birlikte hangi sonuçlara mı ulaşırsınız?

• Uygulamadan itibaren cilt mükemmel bir şekilde nemlenir. Beslenmiş olarak yeniden esneklik ve konfor bulur.
• Cilt taze, dinlenmiş ve daha parlak olur.
• Yapışkan ve yağlı olmayan, eriyen dokusu derhal cilde nüfuz ederek ona ipeksi bir dokunuş verir.

Tamamen doğal ürünlerden oluşturulan Phyl’activ serisi ve “Doğayı Bilimin Işığında Keşfet” sloganı ile yola çıkan Biom Sağlık Ürünleri ve Kozmetik Firması hakkında 0 (216) 622 4477 numaralı telefondan ya da www.biom.com.tr sitesinden bilgi alınabilir.

Reklam
Reklam