Çıldır Kaymakamı Kılıç:

Çıldır İlçe Kaymakamı Alparslan Kılıç yaptığı açıklamada "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız" dedi.Kaymakam...

Çıldır İlçe Kaymakamı Alparslan Kılıç yaptığı açıklamada "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız" dedi.

Kaymakam Kılıç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile yardıma muhtaç tüm vatandaşlarımıza sahip çıkarak yardım edeceklerini belirterek, ilçede yaklaşık 250 dosyası bulunan vatandaşa devletin yardım elini uzattıklarını ifade etti.

Kılıç ‘’ Kurban bayramı arifesi yardıma muhtaç vatandaşlarımıza nakdi yardım yaptık. Malum bölgemiz kış bölgesi vatandaşlarımızın ısınma sorunlarını çözmek ve kışı rahat geçirmelerine yardımcı olmak amacıyla yaklaşık 700 ton kömür alımı gerçekleştirdik. Bu kömür ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilmeye başlandı. Köylerde ikamet eden vatandaşlarımızın evlerine kadar götürerek teslimatlarını gerçekleştirdik. İlçede ikamet eden vatandaşlarımızın teslimatını yapmaya başladık. Kısa sürede dağıtım işini tamamlayarak devletin sıcak elini vatandaşlarımızın evinde hissetmesini sağlamış olacağız’’ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: