Çıldır Kızılaydan Sünnet Şöleni

Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı tarafından sünnet şöleni düzenlenecek.Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı ilçede bir...

Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı tarafından sünnet şöleni düzenlenecek.

Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı ilçede bir ilki gerçekleştirerek maddi durumu yetersiz ailelerin çocukları için sünnet şöleni düzenleyecek. Çıldır Kaymakamlığı, Çıldır Belediyesi ve Çıldır Manşet Gazetesi sponsorluğunda düzenlenecek sünnet şöleni 16 haziran 2013 tarihinde Çıldır Belediyesi Düğün Salonunda yapılacak.

İlçede ilk kez bir sünnet şöleni yapılacağını beyan eden Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural “ Biz Kızılay Çıldır Şubesi olarak maddi durumu yetersiz ailelerimize yardımcı olmayı sürdürüyoruz. Yapmış olduğumuz giyim, gıda ve nakdi yardımların yanında bir sünnet şöleni tertiplemeyi kararlaştırdık. Çıldır Kaymakamlığımız ve Çıldır Belediyemizin destekleriyle, Çıldır Manşet Gazetesinin de sponsorluğunda çocuklarımızı sünnet ettireceğiz. Sünnet şölenimize müracaat etmek isteyenler köy muhtarlıklarına ve Kızılay Çıldır Şubemize başvurabilirler” dedi.

Reklam
Reklam

Müracaatlar Kızılay Çıldır Şubesi ve köy muhtarlıklarına yapılacakken son başvuru tarihi ise 30 mayıs 2013 olarak açıklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz