Çıldır Manşet Gazetesi'nden Kaynaşma Yemeği

Ardahan Çıldır'da altı yıldır internet üzerinden, son bir buçuk yıldır ise yazılı olarak hizmet...

Ardahan Çıldır'da altı yıldır internet üzerinden, son bir buçuk yıldır ise yazılı olarak hizmet veren Çıldır Manşet Gazetesi, yeni göreve başlayan İlçe Kaymakamı Alparslan Kılıç, Belediye başkanları, Ulusal basın temsilcileri ve Kurum amirlerini kaynaştırma yemeğinde bir araya getirdi.

Çıldır Manşet Gazete sahibi ve aynı zamanda İhlas Haber Ajansı temsilcisi olan Ahmet Rıfat Vural yemekte yaptığı konuşmada "Sayın Kaymakamımız Alparslan beye, Belediye başkanlarımıza, Ulusal basın temsilcisi meslektaşlarıma ve bütün kurum amirlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederim. İlçemiz sorunlarını ile ilgilenen çözümlenmesin de çaba sarf ederek zaman ayıran, ilçemizin ileriye dönük planlarının gerçekleşmesinde özverili davranmanız ilçemiz adına hepimizi umut vermiştir. Çıldır Manşet gazetemizde daha fazla kaynaşmayı sağlamak için bu etkinlikte kendini öncü hissetmiştir." dedi.

Reklam
Reklam

Çıldır Kaymakamı Alparslan Kılıç'ta yaptığı açıklamada "Bizi bir araya getiren Çıldır Manşet gazetesine teşekkür ederiz. Maksadımız bir araya gelmek suretiyle ekip ruhunu ve kaynaşma noktalarını mümkün olduğu kadar fazlalaştırmak. Bir beldedeki idari başarı kaynaşma, birlik ve beraberlik doğrultusunda olur. Merkezi idare, yerel idare, Sivil toplum kuruluşları ve halk ile ne kadar birlikte hareket edersek o kadar başarı sağlayacağımıza inanıyorum. Bu günde bu amaçla bu güzel manzara eşliğinde bir araya geldik. Maksadımız ilçemize hizmet etmek. Çünkü ilçemiz bunu fazlasıyla hak ediyor. Yıllarca Rusların egemenliği altında kalmış, buna rağmen kültüründen, kutsallarından, dilinden ,dininden taviz vermemiş insanların torunlarına hizmet edeceğiz. Görevimizi kutsal azlediyoruz. Bu sayede tekrar bizleri bir araya getiren Ahmet Rıfat Vural' a teşekkür ederek hepinize hoş geldiniz diyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: