Çıldır'da 23 Nisan Coşkusu

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde 23 Nisan kutlamaları halk tarafından büyük ilgiyle izlendi.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve...

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde 23 Nisan kutlamaları halk tarafından büyük ilgiyle izlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçe Milli Eğitim Müdürülüğünün çelenk koymasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, İlçe Kaymakamı Alparslan Kılıç, Belediye Başkanı Nurettin Aygün, Tabur Komutanı Yrb. Duran Uzunbel, kurum amirleri ve kalkın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu İlkokulu tarafından hazırlanan programda minikler izleyicileri büyüledi. Birinci kademe öğrencilerinin hazırladıkları halk oyunları şiirler ve solo şovlar izleyenler tarafından beğeni topladı.

Reklam
Reklam

Öte yandan ilçede Kaymakam, Belediye Başkanı, İlçe Jandarma ve Emniyet Müdürleri görev koltukların kısa süreliğine seçilen küçük çocuklara devir ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz