Çilek Kokusu 9. bölümde şoke eden final sahnesi

Ekranların sevilen gençlik dizisi Çile Kokusu son bölümü sürprizlerle dolu sahneleriyle ekrana geldi. Aslı ve Burak'ın başbaşa geçirdiği anlara tanık olacağımız Çilek Kokusu 9. bölümde, final sahnesi şaşırttı.

ÇİLEK KOKUSU 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Çilek Kokusu 9. bölümü sürpriz gelişmeleri ve şaşırtan sahneleriyle izleyicileriyle buluştu Her hafta ayrı bir sürprizin ekrana geldiği dizinin bu bölümünde Aslı ve Burak, herkesten uzakta başbaşa bir gün geçirdi. Çilek Kokusu son bölümünde beraber geçirdikleri bugünü en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Burak, duygularının gerçekliğini Aslı'ya ispat etmeye çalıştı. Ancak, tam Aslı Burak'ın duygularına inanacakken, yaşanan bir gelişme, dengeleri alt üst etti. Demet Özdemir ve Yusuf Çim gibi genç isimlerin kadrosunda yer aldığı Çilek Kokusu'nun 9. bölümü 19 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında diziseverlerle buluştu.

ÇİLEK KOKUSU 9. BÖLÜM ÖZETİ

Çilek Kokusu son bölümünde; Burak, Aslı'nın kendisinden hoşlandığına emin olmak için baş başa kalabilecekleri bir plan yaptı. Aslı ilk defa ev ve iş ortamının vermiş olduğu huzursuzluktan kurtulup, kendini Burak'ın akışına bıraktı. Gittikleri yerde Aslı ve Burak'ı bir sürpriz beklemekteydi.. Burak'ın kimseye haber vermeden ortadan kaybolması beraberinde bir takım sorunların çıkmasına sebep oldu. Çilek Kokusu 9. bölümünde Volkan, Çağla'nın yönlendirmesiyle ilk defa Aslı'ya başka bir gözle bakmaya başlamıştı. Herkeslerden uzakta bir gün geçirdikten sonra Burak'ın samimiyetine inanmaya başlayan Aslı, Çilek Kokusu 9. bölümünde şahit olduğu konuşmayla hayal kırıklığına uğradı. Burak ile Çağla arasında geçen bir konuşmaya kulak misafiri olan Aslı, Burak'tan vaz mı geçecek?