Cilt Gençleştiren Çözüm

Pürüzsüzlüğü evde yakalayın

Her kadın, her yaşta genç ve esnek görünümlü bir cilt hayal eder. Dikkatli bir bakımla ve iyi bir araştırmayla kendinizi daima genç gösterebilirsiniz. Salonda yapılabilir kozmetik işlemleri evde kendiniz uygulayabilirsiniz.

İyi seçilen doğal malzemelerle sorunlu ciltle mücadele edebilirsiniz. Kırışıklıkların kurtulmak, canlı bir cilt elde etmek, daha beyaz bir deriye sahip olmak içie neler yapabilirsiniz, anlatmaya çalışalım.

Greyfurt maskesi: Kırışıklıklar için mükemmel bir doğal araçtır: 1 çay kaşığı greyfurt suyunu ekşi krema (ya da ekşi süt) ile karıştırın. İçine 1 tatlı kaşığı. havuç suyu ve 1 çorba kaşığı pirinç unu katın ve bulamaç haline getirin. 30 dakika yüz ve boyun bölgenizde tutun. Bu maskenin bir ay boyunca haftada 2 kez yapmanızı öneririm.

Reklam
Reklam

Ahududu suyu maskesi: Ahududuyu sıkın ve çıkan suyunu 15-20 dakika yüzünüze uygulayın. Bir yüz maskesini kuruduktan sonra yıkayın ve yağlı bir krem sürün. Maske cildi yeniler, yumuşatır. besler, geliştirir. Adeta doğanın deriyi beyazlatmak için tasarladığı bir üründür.

Yeşilçay maskesi: Demlediğiniz ve soğuttuğunuz yeşilçaydan 1 çorba kaşığı alıp, cam bir kaba koyun. İçine 1 çay kaşığı mayonez ve 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyin, iyice karıştırın. Yüzünüze sürün. İlk kattan sonra 2-3 dakika sonra, ikinci maske katmanını kırışıklıklar üzerine uygulayın. Ilık süte pamuk batırarak bu maskeyi çıkarın, 15 dakika cildi dinlendirdikten sonra ılık suyla yıkayın ve ardından doğal bir nemlendirici sürün.

Göz çevresindeki kırışıklıklara özel: Keten tohumu maskelerinin düzenli kullanımı ile göz çevresindeki kırışıklıklar önlenebilir. İki yemek kaşığı keten tohumu üzerine bir miktar su dökün ve ateşe koyun, kaynamaya yakın ateşten alın. Elde edilen bulamacı göz çevrenize sürün, 20 dakika bekletin. Soğuk su ile durulayın. Maske besleyici etkisiyle o bölgeyi yumuşatır. Erken yaşta beliren kırışıklıklara karşı cildi korur.

Reklam
Reklam

Yulaf ezmesi maskesi: Yulaf ezmesi güzellik için oldukça gerekli bir besin. Göz çevresindeki cilt için de genellikle çok yararlı. İki yemek kaşığı yulaf ezmesine bir miktar süt dökün. Şiştiği zaman, gazlı bez parçaları arasına koyun ve göz çevrenize ve yüzünüzün diğer bölgeleri üzerine yerleştirin. 20 dakika bırakın. İşlem tamamlandıktan sonra, soğuk su ile yüzünüzü yıkayın. Arkasından doğal bir nemlendici veya doğal içerikle bir krem sürün. Maske, hassas kuru ciltleri pürüzsüzleştirir.

Tabiatı merak eden herkes sırlar bulacaktır içinde. Güzelliğinize dair ne varsa orada olduğunu unutmayın. Mynet.com okurlarının merak ettiklerini, çözüme dair sorularını bekliyorum.

Herbalist Tarkan Güveloğlu

www.abtdogalurunler.com

0 216 414 97 16

info@abtdogalurunler.com