Cim Bom dibe vurdu

Beko Basketbol Ligi´nde uzun süre ikinci sırada yer alan ancak son 5 maçın dördünü kaybeden Cim Bom´da tehlike çanları çalıyor.

Avrupa'da da kayıp Sezona çok iyi başlayan ve ilk yarıyı 3 yenilgiyle lider Efes Pilsen'in hemen ardından ikinci sırada tamamlayan Galatasaray'a bir haller oldu. Coach Murat Özyer'i gönderip yerine Koray Mincinozlu'yu getiren Sarı-Kırmızılılar, özellikle takıma yapılan Amerikalı takviyelerinin ardından son derece başarısız sonuçlar aldı. Geçen yılın sayı kralı Hosley ve Tolliver takıma katıldıktan sonra ligde 5 maçın dördünü kaybeden Cim Bom, Avrupa Kupası'nda da 2 yenilgi aldı.

Reklam
Reklam

Tek galibiyeti var Eurochallange'de hem de İstanbul'da iki zayıf rakibi BC Kiev ve Oldenburg'a mağlup olan Galatasaray ligde de sırasıyla Efes Pilsen'e 79-75, Karşıyaka'ya 87-83, TED Kolejliler'e 63-74, son olarak da önceki gün Kepez'e Antalya'da 75-69'luk skorla boyun eğdi. Galatasaray bu 6 yenilgi aldığı periyotta sadece kümede kalma mücadelesi veren Erdemir'i, evinde ancak 83-81'le geçebildi. O maçta da son saniyede Erdemir'in ABD'lisi Thomas çember altından basketi kaçırmıştı