Cimbom için tehlike çanları çalıyor!

Sarı-kırmızılı takım deplasmanda Kopenhag'a karşı kaybederek gruptaki tüm hesapları altüst etti. Şimdi G.Saray'ın tek çaresi Juventus'u Arena'da yenebilmek.

Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag'a 6. dakikada yediği golle 1-0 yenilen Galatasaray, önemli bir avantajı elinin tersiyle tepti. Juventus'un Real Madrid ile 2- 2 berabere kaldığı haftada eğer Sarı- Kırmızılılar dün geceki maçı kazansaydı bir üst tur için büyük avantaj elde edecekti. Ancak şu durumda Galatasaray için UEFA'ya gitme için gerekli olan 3.'lük bile tehlikeye girdi. Real'le İspanya'da oynayacak Cimbom, Juventus'u yenmek zorunda. Aksi taktirde UEFA bile tehlikede... 

Reklam
Reklam

HESAPLAR KARIŞTI

Şimdi alternatif sonuçlara bakalım:

Galatasaray Real Madrid'e deplasmanda yenilir ve Juventus da Kopenhag'ı mağlup ederse Galatasaray sadece Juventus'u Arena'da yenerek gruptan çıkabilir. Grup aşamasında ikili averaja bakıldığından sarı kırmızılı temsilcimiz için Juventus maçı her anlamda final niteliğinde olacak.

Eğer Juventus Kopenhag'ta puan kaybeder ve Galatasaray da Madrid'i devirirse, Cimbom'a Arena'da beraberlik yetecek. Mağlubiyet ise Juventus'un gruptan çıkması ile sonuçlanacak.

Tabii Kopenhag'ın hem Juventus'u hem Madrid'i devirmesi durumunda gruptan ikinci olarak çıkacak ekip Danimarka temsilcisi olacak.

Galatasaray her halükarda Juventus ile bir final maçına çıkacak. 

Kulüpler Puan    

1.Real Madrid           12

2.Galatasaray 4

3.Kopenhag 4

4.Juventus 3