Çimenoğlu: Kaldırımsız yol kalmayacak

Zonguldak Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, 690 Evler semtindeki kaldırım çalışmalarını inceledi. 690 Evler semtinde...

Zonguldak Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, 690 Evler semtindeki kaldırım çalışmalarını inceledi. 690 Evler semtinde asfaltlanan yollarda devam eden kaldırım çalışmalarını inceleyen Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu, “İlçemizde kaldırımsız yol kalmayacak. Bütün ana yollar ve ara yollara kaldırım yapılacak.” dedi.
Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, 690 Evler semtinde başlayan kaldırım çalışmalarının sürdüğünü ifade etti. Çimenoğlu, “690 Evler semtinde, asfaltını tamamladığımız yollarda bir süre önce başlayan kaldırım, çevre düzenleme ve imar yollarını açma çalışmalarımız devam ediyor. Bu alanda, geniş kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Kaldırım çalışmalarının büyük bir kısmını tamamladık. İmar yollarının da önemli bir bölümünü açtık. Bu alanda bulunan futbol sahasının yolunu da beton kaplamak suretiyle yapacağız. Ayrıca, 690 Evler semtinde bulunan semt pazarı alanında da kaldırım, çevre düzenleme ve beton kaplama çalışmaları yapacağız. Bu mahalledeki çalışmaları tamamladıktan sonra, bir başka mahallemizde çalışmaya başlayacağız. Önümüzdeki yıllarda, yollardaki kaldırımları, desenli parkelerle kaplayacağız. Ayrıca, özellikle ana güzergah asfalt yollarımızda şerit çizgisi çalışması da yapacağız. Ayrıca, bozuk olan mahalle arası yollarda beton ve asfalt kaplama çalışması da yapacağız. Bu yaz ayını, açık alan çalışmaları açısından en verimli şekilde değerlendirmek istiyoruz. İlçemizde, kesinlikle kaldırımsız ve bozuk yol kalmayacak. Mahallelerdeki çevre düzeni de mümkün olan en üst düzeye çıkacak.” diye konuştu.
Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, incelemeleri sırasında, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de dinledi. Bazı vatandaşlar, mahalleleriyle ilgili isteklerini evlerinin balkonundan dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz