Cimnastik İl Spor Okulları

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren “Cimnastik İl Spor Okulları” çalışmalara...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren “Cimnastik İl Spor Okulları” çalışmalara başladı.

Cimnastik Bölge Antrenörü Pınar Süt, Menderes Spor Salonu bünyesindeki cimnastik salonunda 3-10 yaş grubu 65 öğrenciyi temel branş olan cimnastik ile spora kazandırdıklarını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’den malzeme ve tesis konusunda büyük destek gördüklerini, tüm sporlarının anasının cimnastik olduğunu ifade eden Süt, şöyle devam etti:

“Öncelikle İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür borçluyuz. Çünkü, bizim iyi koşullarda çalışmamız için tüm olanaklarını seferber ediyor. 3-10 yaş grubu 65 öğrenciye haftanın 5 günü temel branş olan cimnastik ile motorik özelliklerini geliştiriyoruz. Ayrıca, açma, germe, esnetme ve koordinasyonun yanı sıra sporcu sağlığı, beslenmesi ve öğrencilerin daha çok sosyalleşmesi için çalışmalar yapıyoruz. Kurslarımıza düzenli gelen öğrencilerin gelecekte iyi birer sporcu olacaklarına inanıyorum.”

Reklam
Reklam

Süt, velilerden de büyük destek gördüklerini, 3 diplomalı antrenörler gözetiminde kursun 2 ay süreceğini, çeşitli nedenlerle kayıt yaptıramayan velilere de yardımcı olduklarını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: