'Cin çarpması' kameralar tarafından kaydedildi

Çin'de bir marketin güvenlik kameralarından elde edildiği iddia edilen görüntülerde bir kadının doğaüstü olaylar yaşadığı anlar saniye saniye kaydedildi.

Çin'de inanılması güç bir olay yaşandı. Bir marketin güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde, bir kadının yaşadığı şok hali saniye saniye kaydediliyor. Olayla ilgili ise fazla bir bilgi elde edilmiş değil. Videonun kurgu olduğunu iddia edenler de var, bir film sahnesi olduğunu söyleyenler de. Görüntüleri olduğu gibi aktarıyoruz. Yorum, izleyicilerin...

OLAY NASIL YAŞANDI?

Orta yaşlı ve siyah giyimli kadın marketin battaniye, yorgan ve yastık reyonunda raflara bakarken görünüyor. Reyonun tam ortasına geldiğinde kadının arkasında bulunan raflarda bir paketin sallandığı ardından yere düştüğü izleniyor. Geri dönen kadın yere düşmüş paketi alarak raftaki yerine koyuyor. Paketi rafa geri koyar koymaz kadının elinde bulunanlar yere düşüyor. İnlemeye başlayan kadın nedeni bilinmeyen bir biçimde titremeye başlıyor. Orada bulunan genç bir kadın ise titremekte olan kadına yanaşarak elini uzatıyor. Tam bu anda kadın kafasını geriye atarak çığlık atıyor. Tüyler ürperten sesler üzerine genç kadın korkarak geri çekiliyor.

Reklam
Reklam

Görüntülere daha sonra siyah giyimli bir adam giriyor ve yerdeki kadını omuzlarından tutuyor. Bu esnada kadın yine insanı dehşete düşüren bir çığlık atıyor ve adamın da korkuya kapılmasına neden oluyor. Adam daha sonra kadını iki kolundan kavrıyor ve diğer mağaza çalışanından yardım çağırmasını istiyor. Kadın daha sonra üç kişinin eşliğinde güvenlik kamerasının kadrajına giren alandan götürülüyor. İnsanlar kadrajdan çıkar çıkmaz yine aynı raftan bir kutunun yere düştüğü gözleniyor.

Anahtar Kelimeler: