Çin Halk Cumhuriyeti Jiangsu Kadın Orkestrası Afyonkarahisar’a Geliyor

Çin Halk Cumhuriyeti Milli Günü resepsiyonuna katılan TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, bir...

Çin Halk Cumhuriyeti Milli Günü resepsiyonuna katılan TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, bir süre sonra Afyonkarahisar-Çin arasındaki ticaret hacminin gelişmesine yönelik Çin’e bir iş gezisi düzenleneceğini kaydederek, “İnşallah Afyonkarahisar için olumlu gelişmeler yaşanacak” dedi.

Türkiye Küçük ve Orta ölçekli işletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyonkarahisar Şube Başkanı İhsan Beşer ve TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Alpı, Çin Halk Cumhuriyeti Milli Günü resepsiyonuna katıldı.

Reklam
Reklam

Beşer, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Gong Xiaosheng’in daveti üzerine katıldıkları resepsiyonun son derece verimli görüşmelere vesile olduğunu belirterek, “2012 yılının Türkiye’de Çin Kültür Yılı olması sebebiyle yaptığımız girişimler sonucu 8 Ekim 2012 Pazartesi günü Çin Halk Cumhuriyeti Jiangsu Kadın Orkestrası Afyonkarahisar’a gelerek Atatürk Kongre Merkezi’nde bir konser verecektir. Etkinliğin düzenlenmesinde TOSYÖV’e destek veren başta Çin Halk Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Gong Xiaosheng olmak üzere herkese teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: