Çin Heyetinden Başkan Çoban'a Ziyaret

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kentte düzenlenen 1. Mermer ve Mermer Teknolojileri Fuarı'na katılmak üzere...

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kentte düzenlenen 1. Mermer ve Mermer Teknolojileri Fuarı'na katılmak üzere TOSYÖV Başkanı İhsan Beşer'in davetlisi olarak kente gelen Çin'in Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Zhu Guanhyao'yu makamında kabul etti.

Çoban, gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmasında, konukları Afyonkarahisar’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Mermer Fuarı'nın Afyonkarahisar’ın tanıtımına ve ikili ilişkilerin gelişmesine büyük katkılar sağlayacağı inancında olduğunu aktaran Başkan Çoban, heyete Afyonkarahisar'ın kültürel tarihi ve ticaret potansiyeli hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Başkan Çoban konuklarına, Chaoyang Valiliği'nin daveti üzerine geçtiğimiz yıllarda Pekin'de düzenlenen Çin Halk Cumhuriyeti'nin 60. kuruluş yıldönümü etkinliklerine katıldıklarını ve düzenlenen festivalde Afyonkarahisar'ın tanıtımını yaptıklarını söyledi.

Müsteşar Zhu Guanhyao da, ulusal ve uluslararası pazarda boy göstermek isteyen firmaların ilgiyle takip ettikleri bir fuara katıldıklarını dile getirerek misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.

Ziyarete, Çin Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Zhu Guanhyao’nun yanı sıra Ticaret Ataşeleri Zifan Huang ve Mao Jingsong, Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz