Çin Kanton Fuarı Aksaraylı Işadamlarının Ufkunu Açtı

Bu yıl 13'ncüsü düzenlenen Çin'in Quanzhou eyaletindeki dünyanın en büyük fuarlarından olan ihraç malları fuarına...

Bu yıl 13'ncüsü düzenlenen Çin'in Quanzhou eyaletindeki dünyanın en büyük fuarlarından olan ihraç malları fuarına Aksaray Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (AGİAD) üyeleri de katıldı.

Her yıl ekim ve nisan aylarında düzenlenen ve dünya çapında katılımın olduğu fuarda işadamları 9 gün boyunca temaslarda bulundu. Çin'in alışılmışın ve kalıplaşmış yargıların dışında çok büyük bir üretim üssü haline geldiğini dile getiren işadamları, Çinli firmaların müşterilerini el üstünde tuttuklarını, her fiyat ve her kalitede ürün yelpazesi olduğunu anlattı. İşadamları fuar ve iş görüşmelerinden arta kalan zamanlarını Türk mutfaklarının olduğu yerlerde veya tabiat parklarını gezerek değerlendirdi.

Reklam
Reklam

AGİAD üyelerinden Feceks İth. İhr. Dan. Ltd. Şti. sahibi Cengiz Mercanoğlu, gezinin gayet faydalı geçtiğini, yerel pazarlardan istediği verimi alamayan firmaların bu tür fuarlara veya pazar araştırması gezilerine katılmalarının ticari ufukları için faydalı olacağını ifade etti.

Çetin Reklam firma sahibi Sezgin Çetin ise yurt dışı gezilerinin insana tecrübeler kazandırdığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: