Çınarcık’ta 3 Dev Proje

Yalova'nın Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, ilçelerinde 3 dev proje için 2013 yılında çalışmaların başlayacağını...

Yalova'nın Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, ilçelerinde 3 dev proje için 2013 yılında çalışmaların başlayacağını söyledi.

Başkan Erdoğan, yaptığı açıklamada, 2013 yılında hayata geçirilecek 3 projeyle ilgili bilgiler verdi. Projelerin ilçenin gelişmesine önemli katkı sağlayacağını belirten Erdoğan, çalışmaları seçimlere kadar tamamlayacaklarını belirtti. İlçede uzun yıllardır kapalı bir pazar yeri ihtiyacı olduğunu dile getiren Erdoğan, “Yılbaşından sonra kapalı pazar yeri ihalesini yapıyoruz. Dosyalarımızı hazırladık. Ödenekle ilgili bu yılı geçmemiz lazım. İlçemize yakışır, modern bir kapalı pazarı yapacağız. Pazar yerini mevcut ilçe stadyumunun olduğu yerde kuracağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Erdoğan, diğer bir projelerinin ise yeni ilçe stadyumu olduğunu dile getirdi. Çınarcık Belediyespor’un maçlarını oynayacağı stadın kapalı spor salonu yanındaki 6,5 dönümlük araziye yapılacağını ifade eden Erdoğan, “Stat ile ilgili proje çalışmalarımız devam ediyoruz. 2013 yılında bu projeye de başlayacağız” dedi.

Diğer bir hedeflerinin ise küçük sanayi sitesi olduğunu sözlerine ekleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

“Bir de küçük sanayi sitesi ile ilgili bir çalışmamız var. O da yine Çalıca-Ortaburun arasında olacak. Yıl başından sonra 3 dev proje için adımı atıyoruz. Küçük esnafı bir araya toplama maksatlı bir çalışma. Kendimiz ihaleye çıkıp küçük sanayicilerimize teslim edeceğiz. Bu 3 çalışmayı da seçimlere kadar tamamlarız”.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: