Çınarcık'ta Asbestli İçme Suyu Hattı Yenileniyor

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde içme suyu isale hattı yenileniyor.Yol ve alt yapı çalışmaları hakkında bilgi veren...

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde içme suyu isale hattı yenileniyor.

Yol ve alt yapı çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Murat Erdoğan, halkı biraz daha sabırlı olmaya davet etti. Maksatlarının modern bir Çınarcık olduğunu belirten Erdoğan, "Çınarcık'ta asbestli su borularını İller Bankası'ndan sağlanan kaynakla polietilen borularla değiştiriyoruz. Bu 5 milyon TL'lik dev bir yatırım. 90 kilometrelik su ishale hattı modernize ediliyor. Bu çalışmayı büyük ölçüde tamamladık. Önümüzdeki hafta ise ishale hattı yenileme çalışmalarının bittiği noktaları asfaltlayacağız. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından yayla suyunu da vermeye başlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

'Dağ yolu' olarak bilinen Poyraz Cadde'de yol genişletme çalışmasının devam ettiğini anlatan Erdoğan, "2006 yılından beri bu çalışmayı yapabilmek için 3 bin 500 adet tapu değişikliği yapmak zorunda kaldık. 20 metre genişliğe kavuşacak olan bu cadde ölçüleri itibarı ile ilçemizin en geniş caddesi olacak. Ağustos ayına kadar bitirip asfaltı dökmek istiyoruz. Ben bu konuda vatandaşlarımızdan biraz daha sabır istiyorum. Gayemiz onlara eziyet çektirmek değil, ilçeyi modern hale getirmek" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: