Çınarsuyu’nda hayat kadınları otobanı mesken tuttu

Ordu Ünye’nin Çınarsuyu mevkiinde Ünye-Samsun ve Samsun-Ünye yönündeki otobanı mesken tutan hayat kadınları, vatandaşların tepkisine...

Ordu Ünye’nin Çınarsuyu mevkiinde Ünye-Samsun ve Samsun-Ünye yönündeki otobanı mesken tutan hayat kadınları, vatandaşların tepkisine sebep oluyor.
Otobanın gidiş ve geliş yönünde karşılıklı duran hayat kadınları yoldan geçen her arabaya el ederek durdurup, fuhuş için pazarlık yapıyor. Bir iki yıl öncesinde Ordu-Bolaman otobanı üzerinde görülen hayat kadınları, şimdi ise Ünye Çınarsuyu mevkiine kadar gelip her araca el kaldırıyor.
Adının Aydın Yamak olduğunu söyleyen bir vatandaş, yetkililerin bu konuya el atmasını isteyerek, “Bu kadınlar yüzünden çocuklarım bu mevkilerde dolmuş bekleyemiyor, dolmuşa binemiyor. Yoldan geçen kamyon şoförleri yolda bekleyen kadınlara korna çalıp, far yakıyor. Durum böyle iken biz nasıl beklettirelim? Bu duruma acilen bir çözüm bulunmalı. İlgili güvenlik güçleri polis ise polis, jandarma ise jandarma, buralarda gerekirse resmi ve sivil araçlar devriye yapmalı.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz