Cinayet anı kamerada

Denizli'de, işsiz E.E., yanındaki arkadaşı C.K.'nin alacaklısı olduğu ileri sürülen O.Ş. tarafından kalbinden bıçaklanıp öldürüldü.

Denizli'de, işsiz E.E (26), yanındaki arkadaşı C.K.'nin alacaklısı olduğu ileri sürülen O.Ş. tarafından kalbinden bıçaklanıp öldürüldü. Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'ndeki bir gasp suçuna karıştığı gerekçesiyle arandığı tespit edilen E.E.'nin, üzerinde Burhan Aslan adına düzenlenmiş üzerinde kendi fotoğrafı bulunan sahte nüfus cüzdanı taşıdığı belirlendi. E.E.'nin öldürülmesinin olay yeri yakınındaki işyerlerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Olay, Atatürk Caddesi'nde Pazartesi saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Caddenin hareketli olduğu saatte C.K. ile E.E, yanındaki arkadaşının alacaklısı olduğu ileri sürülen O.Ş. ile konuşmak için buluştu. C.K. ile bir halı firmasında çalışan O.Ş. arasında para yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine alacağını isteyen O.Ş., biranda iki arkadaşa bıçak çekti. Bıçağı gören C.K., koşarak kaçtı, ancak E.E kalıp O.Ş.'yi sakinleştirmeye çalıştı. Öfkeden gözü dönen O.Ş., elindeği bıçağı E'nin kalbine saplayıp koşarak uzaklaştı. Kavgayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık görevlileri yerde kanlar içinde yatan E'ye ilk müdahaleyi yapıp ambulansa bindirdi. Hastaneye götürülmek istenen genç yolda hayatını kaybetti.

Cinayet anı kamerada | www.mynet.com/video

ÜZERİNDEN SAHTE KİMLİK ÇIKTI
Olayla ilgili çalışma başlatan polis, öldürülen E.'nin cüzdanında, Burhan Aslan adına düzenlenmiş ve üzerinde kendi fotoğrafı olan sahte kimlik buldu. Yapılan araştırmada, E.E'nin Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'ndeki bir gasp suçuna karıştığı gerekçesiyle arandığı bu nedenle de sahte kimlik taşıdığı belirlendi.
CİNAYET ANI KAMERADA
Çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, olay sırasında E.E'nin yanında bulunan C.K. ile E.'yi bıçaklayan O.Ş.'nin kimliklerini belirledi. Aranan iki kişi saat 03.00 sıralarında polis tarafından evlerinde yakalanıp gözaltına alındı. E.'nin, O.Ş.'yi sakinleştirmeye çalışması ve bıçaklanmasının da çevredeki işyerlerine ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı.
BULUŞMA YERİ AYARLAMIŞLAR
Denizli'de yaşayan ve işsiz olduğu öğrenilen C.K.'nın, borçlandığı O.Ş. ile konuşmak için buluşma ayarladığı. Belirledikleri yere giderken de yanında E.E'yi götürdüğü belirlendi. Yakalandığı sırada aşırı derecede alkollü olan O.Ş.'nin ifadesinin henüz alınamadığı C.K.'nın ise sorgusunun sürdüğü kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: