Cinayet Işledi, Çıktığı Çatıdan Ateş Açıp 3 Polisi Yaraladı, Bir Gündür Teslim Olmayıp Direniyor (2)

BABASI DA İKNA EDEMEDİ Bingöl'de arkadaşı Yakup Polat'ı öldürdükten sonra çıktığı çatıdan dünden beri indirilemeyen Mehmet Ali Seçkin'in 75 yaşındaki babası

BABASI DA İKNA EDEMEDİ
Bingöl'de arkadaşı Yakup Polat'ı öldürdükten sonra çıktığı çatıdan dünden beri indirilemeyen Mehmet Ali Seçkin'in 75 yaşındaki babası Sıddık Seçkin de olay yerine getirildi. Kentte at arabası ile taşımacılık yapan baba Seçkin, oğlunun çatıdan inmesi için ikna etmeye çalışarak, "Oğlum artık aşağıya in sana hiç kimse bir şey yapmayacak" dedi. Buna karşılık Mehmet Ali Seçkin babasına inmeyeceğini söyleyerek, "Yok baba inmeyeceğim" dedi.
Oğlunun psikolojik tedavi gördüğünü ve sürekli ilaç kullandığını söyleyen Sıddık Seçkin, "Bazı zamanlar ilaçlarını almıyordu. İlaçlarını almadığı zamanlar 3 gün uyumuyordu" dedi.
POLİS DÜRBÜNLE TAKİP EDİYOR
Dün çıktığı inşaat çatısınde elinde pompalı tüfekle eylemini sürdüren Mehmet Ali Seçkin'in tüm hareketleri polis tarafınadan yakından takip ediliyor. Polis dürbünle takibini sürdürüken, bölgeye güvenlik güçlerinden başkasının girmesine izin vermiyor. Bu arada elinde pompalı tüfek bulunan ve zaman zaman ateş açan Seçkin'in yanında çok sayıda fişek bulunduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: