Cinayet Işledi, Çıktığı Çatıdan Ateş Açıp 3 Polisi Yaraladı, Bir Gündür Teslim Olmayıp Direniyor (2)

27 SAAT SONRA İNTİHAR ETTİ Bingöl'de 28 yaşındaki arkadaşı Yakup Polat'ı öldürdükten sonra dün saat 14.30'da bir inşaatın çatısına çıkan, bugün ise

27 SAAT SONRA İNTİHAR ETTİ
Bingöl'de 28 yaşındaki arkadaşı Yakup Polat'ı öldürdükten sonra dün saat 14.30'da bir inşaatın çatısına çıkan, bugün ise kendisini ikna etmeye çalışan 3 polis memurunu pompalı tüfek ile hafif şekilde yaralayan 30 yaşındaki Mehmet Ali Seçkin, 27 saat sonra intihar etti.
Bugün saat 17.30'da Mehmet Ali Seçkin'in çatıdan 6'ncı kata indikten sonra silah sesi gelmesi üzerine, çok sayıda özel harekat timi ve çevik kuvvet ekibi binaya girdi. 6'ncı kata çıkan polisleri Seçkin'i kanlar içinde bulunca, sağlık ekiplerini çağırdı.
Olay yerine giden sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Seçkin'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri, Mehmet Ali Seçkin'in intiharıyla ilgili araştırmasını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: