Cinayet Sanığı: Yüzüme Tükürünce Kendimi Kaybettim

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, Geçen 21 Nisan'da ilçedeki kahvede meydana gelen olayda İbrahim Kaya ve Mustafa Horozcu tartıştı. Horozcu, tartışma sırasında tabancasını

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, Geçen 21 Nisan'da ilçedeki kahvede meydana gelen olayda İbrahim Kaya ve Mustafa Horozcu tartıştı. Horozcu, tartışma sırasında tabancasını çıkararak Kaya'ya ateş etti. İbrahim Kaya öldü, Mustafa Horozcu tutuklandı.
'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklanan Mustafa Horozcu, Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Kaldığı cezaevinden video konferans sistemiyle duruşmaya katılan sanık Horozcu, İbrahim Kaya'nın, kendisini eşiyle ilişki yaşamakla suçladığı bu yüzden kahveye gelip tepki gösterdiğini söyledi. Horozcu, şöyle konuştu:
"Önce hakaret ederek küfürler etmeye başladı. Sonra yüzüme tükürünce kendimi kaybettim. İlk olarak ayaklarına ateş ettim. Daha sonra kalkarak benimle boğuşmaya başlayınca tabanca tekrar ateş aldı ve öldü. Üzgünüm. Böyle olsun istemezdim."
Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: