Cinayet Sanığına Müebbet Hapis Cezası

Konya'da bir sanık, alacak meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Konya'da bir sanık, alacak meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, "tasarlayarak adam öldürme" suçlamasıyla hakkında dava açılan sanık Abdullah B, öldürülen Cumali Ödev'in yakınları ve taraf avukatları katıldı. Mahkeme heyetinin, duruşmanın bittiğini belirterek son sözünü sorduğu sanık Abdullah B, "Pişmanım" dedi. Sanığa müebbet hapis cezası verildi. Bunun üzerine öldürülen kişinin eşi Hümeyra Ödev, "Senin pişmanlığın benim eşimi geri getirebilecek mi, için rahat mı?" diyerek ağladı. Merkez Meram ilçesi Harmancık Mahallesi'nde market işleten Cumali Ödev, 27 Ağustos 2013'te, aralarında husumet bulunan Abdullah B. ile çıkan kavgada silahla öldürülmüştü. Abdullah B'nin emeklilik parasıyla aldığı kuzuları senet karşılığı Ödev'e sattığı, parasını alamayınca da olayı gerçekleştirdiği öne sürülmüştü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: