Cinayet Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Kocaeli'de işlenen bir cinayetle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.İddialara...

Kocaeli'de işlenen bir cinayetle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İddialara göre, Yürüyüş yolu üzerinde yürüyen 26 yaşlarındaki Aydın S. Sinan Ç. ve Enis B., Yürüyüş Yolu'na çıkarak mısır yemeye gitmek istemişlerdi. Bu sırada Ulugazi İlkokulu önünde, alkollü olduğu ileri sürülen evli ve üç çocuk babası Şemsettin Sever (53) ile karşılaşan gençler, Sever'in kendilerine küfür etmesi üzerine tartışmaya başladılar. Sinan Ç'den aldığı yumruk darbesiyle yere yığılan Sever, başının yere çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Reklam
Reklam

Olayın ardından gözaltına alınan üç şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan evli ve üç çocuk babası Şemsettin Sever, Derince Çınarlı Cami'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çınarlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: